Het beste uit jezelf en de ander halen

Hoor je jezelf of anderen wel eens zeggen: "Dat is niks voor mij, daar ben ik niet goed in"? Hoe zou het zijn om dit om te kunnen buigen naar: "Hoe kan ik daar in groeien of beter in worden?"

In de training krijg je inzicht in hoe onze gedachten ons helpen of juist tegenhouden. En je begrijpt wat jij kan doen om te zorgen dat anderen en jijzelf groeien en ontwikkelen. 

Je komt meer te weten over “mind set” en over situaties waarin je dit toe kan passen. Wat doe je bijvoorbeeld als je iemand ziet afhaken? Of als je ziet dat er nogal wat mis gaat? Of als je juist onder de indruk bent van iemands kwaliteiten?  Of de situatie die jij inbrengt.

Na afloop besef je dat talent en aanleg beslist niet alles bepalend zijn voor groei! Je krijgt plezier en vertrouwen om meer te doen met groei: van jezelf en iedereen in jouw omgeving: leeftijd maakt niet uit!

Deze training is voor iedereen die als of met vrijwilliger(s) werkt. Het wordt een workshop waar je niet alleen als collega iets aan hebt, maar ook in je rol als vriend of vriendin, partner, ouder of grootouder. 

Van harte welkom om samen het beste uit elkaar te halen!

https://capelledoet.nl/training/het-beste-uit-jezelf-en-de-ander-halen/

Voor wie? Wanneer Locatie
Iedereen die als of met vrijwilliger(s) werkt 2 februari
09:30 tot 13:00
Huis van de Wijk Middelwatering - Reigerlaan 66