Koffieochtend Oostgaarde: kom erbij!

Koffieochtend Oostgaarde: kom erbij!

 

Bewoners van Oostgaarde die het leuk vinden om andere wijkbewoners te leren kennen, zijn van harte welkom op de koffieochtenden in Huis van de Wijk Oostgaarde. Voor goeie koffie, spelletjes en gezelligheid.

De koffieochtenden in Oostgaarde zijn ‘s maandags, dinsdags en donderdags, van 9.30 - 12.00 uur. Ze zijn voor iedereen in Oostgaarde, jong en oud. Bewoners lezen de krant, praten bij of doen een potje Rummikub, Mens-erger-je-niet of iets anders leuks uit de goed gevulde spelletjeskast. De ochtenden worden gerund door vrijwilligers uit de wijk.

Op de dinsdagen en donderdagen wordt de koffieochtend druk bezocht; op de maandagen is het nog wat rustiger. Buurtcoach Astrid Keerveld: ‘De bezoekers van de koffieochtenden zijn erg enthousiast. En ze kunnen niet wachten tot we aansluitend ook gaan lunchen samen. Dat kon eerder niet door de coronamaatregels, maar binnenkort weer wel!’

Meer informatie?

Voor meer informatie, stuur een mail naar huisvandewijkoostgaarde@delinie5.nl. Of loop eens langs bij het Huis van de Wijk aan de Linie 5.

Voor wie? Wanneer Locatie
Alle belangstellenden maandag, dinsdag, donderdag van 09:30 tot 12:00 in Huis van de Wijk Oostgaarde