Naar de bollen

Tulpen

Maandag 21 maart is het dan toch eindelijk zo ver: het voorjaar barst los! In Oostgaarde vieren ze dat met een speciale lentewandeling. Naar de Keukenhof? Nee, gewoon in Oostgaarde, Capelle aan den IJssel!

In de wijk Oostgaarde zijn de afgelopen jaren veel bloembollen geplant. Mensen én insecten worden daar blij van. Daarom is er een voorjaarstochtje langs de bollen in de wijk. Gratis en voor niks!

Voor iedereen

De voorjaarswandeling is op maandag 21 maart. Er zijn wandelingen van 3 of 5 km en een speciale kinderroute. Starten kan van 12.00 tot 14.30 uur. De wandeling is geschikt voor alle leeftijden. Deelnemen kan door zelf de route te lopen, of door aan te sluiten bij een groepswandeling met wandelcoach. De groepswandelingen starten om 12.00 uur en 14.00 uur.

Startlocatie en tijden lentewandeling

Start- en eindlocatie is De Roo van Capelle, Baronie 326. Starten kan tussen 12.00 en 14.30 uur.

Meer informatie en aanmelden

Voor meer informatie, zie www.watisertedoenincapelle.nl/activiteit/bloembollen-wandeling. Wil je meedoen aan de wandeling, individueel of met een wandelgroep, meld je dan vooraf aan via info@sportiefcapelle.nl of 258 87 87. De wandeling is gratis.

Een initiatief van zorg-, sport- en welzijnspartijen en WOP Oostgaarde in het kader van VerbuurSamen!