Soep van de Wijk in Schollevaar

Soep van de Wijk in Schollevaar

CAPELLEAANDENIJSEL - Geen zin om te koken? Wel zin in een heerlijke kom soep en gezellig samenzijn met andere bewoners van Schollevaar? Dat kan wekelijks in het Huis van de Wijk op Stationsplein 20.

Elke maandagmiddag van 15.00 tot 17.00 uur organiseert het Huis van de Wijk Schollevaar een soepmiddag. Tijdens deze bijeenkomst genaamd "Soep van de Wijk" kunnen wijkbewoners samen genieten van een smakelijke soep en elkaar beter leren kennen. Het Huis van de Wijk Schollevaar bevindt zich op Stationsplein 20.

Naast de soepmiddag zijn er nog veel meer leuke activiteiten te beleven in het Huis van de Wijk Schollevaar! Op maandagen is er bijvoorbeeld linedance poco poco, op dinsdagen het Etentje van de Wijk, op woensdagen een jongereninloop, op donderdagen de sollicitatiewinkel voor hulp bij sollicitaties, en elke vrijdagochtend een creatieve ochtend. En nog veel meer!

Voor meer informatie over de soepmiddag of andere activiteiten in het Huis van de Wijk Schollevaar, kunt u contact opnemen met buurtcoach Elvira via 06 - 348 69 710. U kunt ook langskomen op Stationsplein 20 voor meer informatie.