Van alles te doen in Capelle

Van alles te doen in Capelle

Wat is er te doen in Capelle? Heel veel natuurlijk! Iedereen die zin heeft in een uitje, sporten of iets creatiefs, kijkt op www.watisertedoenincapelle.nl. Mee-eten in een Huis van de Wijk? Tai chi of voorjaarswandeling? Buurtfeest of bloemschikken? Het is hier allemaal te vinden.

Capellenaren kunnen activiteiten vinden die precies zijn waar ze zin in hebben. Op deze handige website kun je namelijk op datum zoeken, maar ook op wijk, thema of leeftijdsgroep. Favoriete activiteiten bewaren kan door op het hartje te klikken.

Zet het op WatisertedoeninCapelle.nl

Alle Capellenaren die regelmatig activiteiten organiseren, kunnen zelf hun bijeenkomsten, workshops, cursussen en evenementen op www.watistertedoenincapelle.nl zetten. Maak eenvoudig een account aan met wat informatie over de organisatie. Het mogen particuliere activiteiten zijn, maar georganiseerd door ondernemers, bedrijven of verenigingen. Betaald of gratis.

Maak Capelle

Ook Capellenaren die een bewonersinitiatief uitvoeren via www.MaakCapelle.nl kunnen hun activiteit op de site zetten, om te zorgen dat zoveel mogelijk buren meedoen. Zo’n bewonersinitiatief kan van alles zijn: van een buurtbarbecue of bollen planten tot klaverjasclub of straatvoetbalwedstrijd.

Weten wat er te doen is? Ga naar www.watisertedoenincapelle.nl – en loop nooit meer iets mis!