Vervelen hoeft niet in Middelwatering!

Vervelen hoeft niet in Middelwatering!

Allerlei activiteiten voor bewoners in Huis van de Wijk

In Huis van de Wijk Middelwatering is altijd wel wat te doen, maar vooral de vrijdag is niet te missen. Van koffieochtend en bewonerslunch tot muziekcafé en spelletjesmiddag. Doe mee!

Stefan Kort van Welzijn Capelle is buurtcoach voor Middelwatering. ‘De koffieochtend start om 10 uur. Daarna kunnen onze gasten genieten van een gratis lunch van vrijwilliger Joke. Om 13 uur is er de spelletjesmiddag met onze huis-dj Rob, die de achtergrondmuziek verzorgt op zijn eigen muziekinstallatie. De gasten mogen ook zelf een favoriete LP meebrengen. Alle bewoners van Middelwatering zijn bij deze van harte uitgenodigd!’

Programma op de vrijdag

  • 10.00 - 12.00 uur: koffieochtend. Kom gezellig langs en ontmoet andere buurtbewoners uit Middelwatering.
  • 10.00 - 16.00 uur: Puur Vinyl. Neem je eigen elpee, single of maxi-single mee –
  • of doe een verzoekje en geniet van het warme geluid van de platenspeler.
  • 12.00 - 13.00 uur: bewonerslunch. Van tosti tot gebakken ei. Lunch mee! 
  • 13.00 - 16.00 uur: spelletjesmiddag. Met sjoelen, klaverjassen, rummikuppen en nog veel meer. Een eigen spel meebrengen kan natuurlijk ook.

Meer informatie

Voor meer informatie over de activiteiten in Middelwatering, bel Huis van de Wijk Middelwatering op 010 - 316 98 51 (maandag tot en met vrijdag, 9.00 - 17.00 uur), mail naar huisvandewijkMW@welzijncapelle.nu – of loop even langs bij de Reigerlaan 66!