Vragen over geld? Ga langs bij de budgetcoach!

Vragen over geld? Ga langs bij de budgetcoach!

Capellenaren die vragen hebben over hun financiën, kunnen nu terecht bij de budgetcoaches van Welzijn Capelle. Vanaf deze week is er een Vragenuur beschikbaar in de wijken Oostgaarde, Schollevaar, Schenkel en Middelwatering. Dit is vooral handig nu alles duurder wordt. Het beste van alles is dat het maken van een afspraak niet nodig is.

Budgetcoach Ramon: ‘Ben je het overzicht kwijt in je administratie, ga je met pensioen, wordt je kind 18, ga je scheiden? Dat heeft allemaal financiële gevolgen. Als je daar vragen over hebt: kom langs bij het Vragenuur Budgetcoaches! Dan helpen we je om de informatie te vinden die je nodig hebt.’

Ook als Capellenaren niet weten of ze recht hebben op bepaalde voorzieningen, kunnen ze bij de budgetcoaches terecht. Budgetcoach Debby: ‘We kunnen ook helpen als je wilt sparen, of meer wilt leren doen met je geld. Of als je bang bent dat je schulden krijgt. Kortom, álle vragen over geld! Is het een meer complexe vraag, dan verwijzen we je door naar een collega of andere organisatie die daarbij kan helpen.

Adressen en tijden

Het Vragenuur Budgetcoaches wordt vijf keer per week gehouden. Dit zijn de adressen en tijden:

  • Elke maandag, 14.00 - 16.00 uur: Huis van de Wijk Schollevaar, Stationsplein 20
  • Elke woensdag, 10.00 - 12.00 uur: Huis van de Wijk Oostgaarde, De Linie 5
  • Elke donderdag, 10.00 - 12.00 uur: De Plint, Purmerhoek 337A
  • Elke donderdag, 10.00 - 12.00 uur: Huis van de Wijk Schenkel, Bongerd 2A
  • Elke vrijdag, 10.00 - 12.00 uur: Huis van de Wijk Middelwatering, Reigerlaan 66

Bij mensen die niet zo mobiel zijn, kan de budgetcoach ook op huisbezoek komen.