Alle trainingen CapelleDoet gratis!

Ook in 2023 kunnen vrijwilligers, vrijwilligersorganisaties en inwoners van Capelle aan den IJssel weer trainingen bij het Kenniscentrum volgen. Nu helemaal gratis! Voor iedere vrijwilliger is er wel iets interessants. Van Omgaan met dementie tot Fake news en hoe je dat herkent. Ook medewerkers van de gemeente delen dit keer hun kennis, en wel in de workshops Basiscommunicatie, Social media en Fondsenwerving.

Op www.capelledoet.nl staan allerlei leuke vrijwilligersklussen, maar ook de trainingen van het Kenniscentrum. Het Kenniscentrum van CapelleDoet vindt het belangrijk dat alle vrijwilligers in Capelle aan den IJssel zich kunnen ontwikkelen en professionaliseren. Ook nu alles duurder wordt. Daarom zijn vanaf januari alle trainingen en workshops van het Kenniscentrum CapelleDoet gratis. Voor alle Capelse vrijwilligers.

Alle trainingen van het Kenniscentrum zijn gratis, voor iedereen die vrijwilligerswerk doet voor een Capelse vrijwilligersorganisatie. Als er plekken over zijn, kunnen ook niet-vrijwilligers meedoen.